Hyttevarme har blitt enkelt å styre

Selv om noen fremdeles sverger til hytter uten strøm og vann har mange hytteeiere nå like store forventninger til komfort på hytta som de har til boligen sin. Å få perfekt temperatur på hytta er ikke lenger vanskelig.

Da Geir Jørstad i Proff Elektro skulle hjelpe svigermor og svigerfar med det elektriske på hytta så kom ønsket om å styre varmen via en mobilapp fort opp.

– Å ha en enkel måte å kontrollere varmen på burde være standard for alle nye hytter. Noen har jo laminerte ark som minner hyttebrukerne om hva termostatene skal settes på når du forlater hytta. Sammen med svigerfar fant jeg ut at det var på tide å ta i bruk en mer moderne løsning. Med den nye termostaten fra Micro Matic er det full kontroll på hva temperaturen er, og om noen tar en tur på hytta uten å ha planlagt på forhånd, så kan svigerfar enkelt justere opp varmen før de kommer frem.

Aleksander Ødegård i Micro Matic bekrefter at det er mange som er fornøyde med komforten de moderne termostatene gir:

– Fritidsboligen er for mange et hellig sted hvor man ikke ønsker å inngå for mange kompromisser som påvirker komforten negativt. Ved å velge en varmeløsning som kan fjernstyres fra mobil, kan man få all komforten ved å komme frem til en ferdig oppvarmet hytte, uten å sløse energi på å holde konstant temperatur, eller risikere frostskader ved å skru av varmen.

Termostaten er selvfølgelig også lett tilgjengelig på hytta, uten at alle som ønsker å justere den trenger å laste ned en app. Ved hjelp av Google Home kan du også styre den med stemmen om du ønsker det. Så da er alle fornøyd – og koser seg på hytta 😊