Denne boligeieren på Fauske skaffet seg prisvinnende alarmsystem før sommeren!

Fauske Elektro bruker Ajax Elotec på alle sine prosjekter, og er strålende fornøyd. Det er kundene også! Noen velger brannalarm, andre velger innbruddsalarm og varsling om vannlekkasje også. Alle får et FG-godkjent, fullstendig trådløst system som beskytter til enhver tid. Og når ferien står for døren er det trygt å vite at boligen er trygg.

En sikker interiørvinner

Elotec Ajax har i 2020 hatt et samarbeid med interiørstylist Astrid M Vie, som har installert komplett alarmsystem. Se hvordan hun opplever systemet på elotecajax.no!

Et utvalg alarmer fra Elotec Ajax i sort utførelse
Et utvalg alarmer fra Elotec Ajax i sort utførelse

Hva kan du forvente av et moderne alarmsystem?

Innbruddsalarmen er smart nok til å se alle bevegelser, samtidig som de overser kjæledyr. Andre følere sikrer dører og vinduer i huset ditt, og hører lyden av glass som knuses. Utover innbruddsalarm så er brannalarm naturlig nok veldig viktig, og flere og flere ønsker også å inkludere vannsensor i systemet.

Egen alarmsone for utleiedelen

Siden mange nye boliger har utleiedel så setter boligeierne stor pris på funksjonen hvor de kan sette ulike soner. Da kan utleiedelen være en egen sone med tilhørende brukere. Garasjen kan også være en egen sone – du kan ha opp til 25 soner! Alt kan styres fra app’en, eller du kan bruke panel eller fjernkontroll.

Valgfrihet på om du ønsker abonnement med alarmselskap

Ingen leie – du eier alarmen. Og du kan få varsel direkte til familien, eller velge å knytte deg til alarmstasjon/vaktselskap, det er helt opp til deg!

Vi oppfordrer deg til å sikre hjemmet ditt med stil -og skal du få det på plass før sommeren er det på tide å kontakte din nærmeste EL-PROFFEN-elektriker.